Trainingsveld Cabauw wordt multifunctioneel
Trainingsveld Cabauw wordt multifunctioneel regio-voetbal.nl

Trainingsveld Cabauw wordt multifunctioneel

Nieuws 81 keer gelezen

CABAUW • Een speciaal voor dit doel in het leven geroepen stichting wil het trainingsveld van vv Cabauw vergroten en beschikbaar maken voor meerdere sporten. "Zo kan het hele dorp er van profiteren", zegt Evert Nagel namens stichting Sportpark Cabauw.

Doel is om het trainingsveld multifunctioneel te laten belijnen. Tevens zet de stichting zich in voor nieuwe lichtmasten, uitbreiding van het hekwerk rondom de velden en verplaatsing van het parkeerterrein. "Het veld wordt meer dan een voetbalveld alleen", zegt Evert Nagel. "Door de diverse belijningen zijn er naast voetbal mogelijkheden voor softbal, tennis, (voet-)volleybal en korfbal. Dit zorgt voor meer buitenspeelmogelijkheden voor de jeugd. Tevens biedt het voor basisscholen en (jeugd-)verenigingen extra mogelijkheden." 

Het parkeerterrein wordt verplaatst naar de ingang van het complex; op het speelterrein worden geen auto's meer toegelaten.

De stichting gaat verschillende activiteiten organiseren om het project te financieren. De eerste is op zaterdag 18 februari: dan wordt in samenwerking met KPJ Cabauw een 'Out en Foud-feest' georganiseerd in de Geste. 

Donaties
Nagel: "Naast de activiteiten zijn natuurlijk ook donaties welkom. Dit kan door geld over te maken aan de stichting of geld te doneren in de collectebussen in de kantine van vv Cabauw. Daarnaast kan men sponsor worden van een nieuw geplaatste lichtmast of per meter nieuw te plaatsen hekwerk." 

Doelstelling is om 25.000 euro in te zamelen. De actuele stand is te volgen op de speciale Facebookpagina (stichtingsportparkcabauw).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden