Spirit 'leukste van Nederland'
Spirit 'leukste van Nederland' regio-voetbal.nl

Spirit 'leukste van Nederland'

Nieuws 14 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL – Voetbalvereniging Spirit is bij de verkiezing van de leukste sportvereniging van Nederland verkozen tot 'Leukste Sportvereniging 2015'.

De feestelijke uitreiking had plaats in Hotel Thermen Bussloo in Apeldoorn. Voorzitter Henk Lammertse was aanwezig om namens de glunderende Ouderkerkse delegatie de onderscheiding in ontvangst te nemen. ,,We zijn wederom apetrots op onze club. Het lijkt wel of we de prijzenfestivals zelf organiseren, maar dat is niet het geval.”

Het is de tweede keer dat Spirit in de prijzen valt. In 2014 won de tweedeklasser de ING-bijdrage voor de leukste amateurclub van Nederland.

In Apeldoorn werden alle provinciale winnaars gehuldigd. Voetbalvereniging Spirit werd verkozen tot de leukste sportvereniging van Nederland. Korfbalvereniging Juliana, tafeltennisvereniging Almere United en Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin kregen een prijs voor hun creativiteit, omdat zij op de meest ludieke en originele manier stemmen hadden geworven.

Wederom was Sport FM mediapartner van dit feestelijke evenement. Daarom kregen de provinciewinnaars een jaarabonnement Sport FM cadeau.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden