Sherwin Grot meldt zich gewoon bij de 'Boys'
Sherwin Grot meldt zich gewoon bij de 'Boys' regio-voetbal.nl

Sherwin Grot meldt zich gewoon bij de 'Boys'

Nieuws 10 keer gelezen

WERKENDAM - Opluchting bij topklasser Kozakken Boys: aanwinst Sherwin Grot meldde zich maandagavond voor zijn eerste training bij de Werkendammers.

Even was er sprake dat de van GVVV overgekomen spits niet zou aanhaken, maar een contract zou tekenen bij het Engelse Colchester United waar hij afgelopen week een aantal dagen een stage afwerkte.

Contract
​“Sherwin heeft bij ons een contract en heeft zich netjes aan zijn afspraken gehouden. Hij zou bij ons namelijk voor het eerst op 20 juli mee gaan trainen. Uiteraard heb ik vandaag al onder vier ogen met hem gesproken over de stage. Hij zag het daar in Engeland ook niet zo zitten, heeft hij mij verteld. Bovendien staat hij bij ons onder contract”, reageerde Kees Spaan, technisch directeur van Kozakken Boys, maandagavond voor de aanvang van de training.

De spelers van Kozakken Boys kunnen tot 31 augustus nog in gaan op aanbiedingen van clubs uit het betaald voetbal. Spaan: “Als een speler een lucratieve aanbieding krijgt, kunnen wij dat niet tegen houden, maar we eisen dan wel een transferbedrag.”

Spaan bevestigde dat de huidige selectie niet verder uitgebreid wordt. “Alleen als bij ons nog een speler nog vertrekt kan daar verandering in komen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden