Van Steenis verwacht weinig mutaties bij LRC
Van Steenis verwacht weinig mutaties bij LRC regio-voetbal.nl

Van Steenis verwacht weinig mutaties bij LRC

Nieuws 49 keer gelezen

LEERDAM - LRC Leerdam heeft zich extern op diverse kunstgrasvelden voorbereid op de tweede competitiehelft. Nu zeggen uitslagen in oefenpotjes doorgaans weinig, maar de resultaten van het team van trainer Marcel van Steenis in 2015 mogen er wel zijn.

Van Steenis hoopt dat er vanaf nu vaker gebruik gemaakt kan worden van de eigen accommodatie. “Er is hard aan gewerkt. De drainage is doorgespoten, zodat het water beter weg kan. Het veld is goed vlak. Dat is absoluut een verbetering.”

Van Steenis werkt met zijn groep toe naar de wedstrijd tegen Benschop. "Ik ga ervan uit dat het doorgaat. Bij afgelasting wordt in Tiel tegen hoofdklasser TEC geoefend."

Tropische verrassing
LRC Leerdam begroette na de winterstop een tropische verrassing. Rico Carlos Pires Leocádio meldde zich op Bruijnsdeel. De geboren Kaapverdiaan kwam eerder uit voor Excelsior, Bolnes, het Portugese Vittória de Sernache en recent voor Coruchense, dat in de Portugese tweede divisie uitkomt. Pires Leocádio kan in de spits en op tien uit de voeten en mag na zijn overschrijving vanuit Portugal per direct uitkomen voor LRC Leerdam.

Van Steenis: “Hij heeft op de trainingen en tijdens oefenwedstrijden tegen Montfoort, Tricht en GJS bewezen een aanwinst voor ons team te zijn.”

Rogier Gerritsen zal deze week niet op de trainingen zijn, maar de kans is aanwezig dat hij zaterdag wel speelt. Arie van Houwelingen is aan het revalideren en Mark Vosselman zit nog vier wedstrijden schorsing uit.

In de steigers
Bij LRC Leerdam wordt op dit moment het LRC Leerdam voor het seizoen 2015-2016 in de steigers gezet. “Ik ga ervan uit dat het hart van het team blijft staan. Robin Boekhout vertrekt naar SteDoCo. Mogelijk vertrekt er nog een speler, maar daar zal het bij blijven, blijkt uit gesprekken die de Technische Commissie inmiddels heeft gevoerd”, aldus Van Steenis.

(bron: LRC Leerdam-pagina's in Het Kontakt editie Leerdam)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden