PCC steunt 'Vrienden voor Sijmen'

Nieuws 15 keer gelezen

GORINCHEM - De organisatie van de Proxsys Champions Cup steunt dit jaar de stichting 'Vrienden voor Sijmen'.

De tweejarige Sijmen den Hartog is het zoontje van Erik den Hartog, oud-speler van SVW en Woudrichem en als zodanig ook uitgekomen in het toernooi om de Champions Cup. Sijmen heeft een zeldzame vorm van kinderkanker in het verst gevorderde stadium. Als de behandeling in Nederland voldoende aanslaat, mag Sijmen naar Amerika voor een immunotherapie. Deze behandeling vergroot de kans op genezing met 20%.

100.000 euro
Sijmen zal de behandeling ondergaan in het Children's Hospital of Philadelphia. Niet alleen Sijmen, maar ook zijn ouders Erik en Nicole en zijn broertje Jitse zullen minstens een halfjaar in Amerika verblijven.

De zorgverzekeraar vergoed alleen de behandelingskosten. Aanvullende medische kosten, vliegtickets, huisvesting, vervoer, kinderopvang, algemeen levensonderhoud en de lopende kosten in Nederland vallen niet onder de vergoeding. Vandaar dat de stichting 'Vrienden voor Sijmen' is opgericht. Doel van de stichting is 'om morele steun te verlenen en de behandeling en het verblijf in Amerika financieel mogelijk te maken'.

Hiervoor is naar schatting 100.000 euro nodig. De stichting is volledig afhankelijk van giften, donaties en steun van zowel particulieren als bedrijven.

De organisatie van de Proxsys Champions Cup roep het publiek op een polsbandje te kopen of een bijdrage over te maken op rekeningnummer NL79 TRIO 0197 9850 25 t.n.v. Stichting Vrienden voor Sijmen.

www.vriendenvoorsijmen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden