Bij winst op Bennekom kan SteDoCo met goed gevoel de winterstop in

Nieuws 20 keer gelezen

ALBLASSERWAARD - Hoofdklasser SteDoCo sluit het competitiejaar zaterdag af met een topper. Bennekom komt op bezoek aan de Groeneweg in Hoornaar. Bij een driepunter gaat SteDoCo met een goed gevoel de winterstop in. Immers, de verschillen zijn uiterst klein in de hoofdklasse A.

Nieuw-Lekkerland doet het uitstekend in 1C. Het is zaak bij Bolnes geen uitglijder te maken en dan een week later in de inhaalwedstrijd tegen Sliedrecht nog één keer te knallen in 2014. Datzelfde Sliedrecht hapert de laatste weken behoorlijk. De uitbeurt bij koploper Rijsoord, waarin ook nog eens de nodige 'gevoeligheden' meespelen, komt dan ook niet echt gelegen. Alblasserdam gaat proberen de winst op VVGZ een vervolg te geven bij Brielle, maar dat zal op voorhand niet meevallen.

Uitsmijter
Tweedeklasser sv Meerkerk kan onmogelijk tevreden zijn over de eerste competitiehelft. Een uitsmijter tegen Delta Sports zou een lichtpuntje zijn. De Zwerver is wisselvallig. Tegen GRC 14 kan het dan ook net zo goed vriezen als dooien. Met GJS wil het op eigen veld nog niet vlotten. Om daarmee af te rekenen is een stunt tegen koploper Geinoord nodig. Hardinxveld speelt de topper tegen GDC (de nummers 2 en 3) en Unitas zal, met de zege op GJS op zak, Tricht willen verrassen.

RV Report
In de westelijke 2e klasse springt de Papendrechtse derby tussen Drechtstreek en vv Papendrecht in het oog. Meer hierover in Regio-voetbal Report.

Peursum-Arkel
In 3C zit alles zeer dicht op elkaar. Met twee schorsingen in de broekzak steekt VVAC de Lek over naar Schoonhoven, waar het één van de titelkandidaten treft. Groot-Ammers zal het gat met SC Everstein willen verkleinen, Peursum tekent voor een stunt in de derby tegen Arkel en Ameide en Herovina kunnen in hun onderlinge duel de punten allebei heel goed gebruiken. Dit laatste geldt ook voor Asperen en SVW, die elkaar treffen op het Asperense kunstgras.

Belabberde serie
Vierdeklasser HSSC'61 is aan een belabberde serie bezig. Herstel tegen lijstaanvoerder Focus'07 zal niet meevallen. Lekvogels aast op de scalp van SVS'65, Schelluinen is normaliter een maatje te groot voor Vuren en Raptim wenst haar opmars voort te zetten ten koste van MVV'58.

De enige Alblasserwaardse ontmoeting in de westelijke 4e klasse staat zaterdag op de rol: Streefkerk ontvangt SV Noordeloos. Streefkerk zal de kater van het verlies tegen Rijnstreek willen wegspoelen, maar weet dat SV Noordeloos afgelopen zaterdag verraste bij IFC...

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden