Glenn Calor mikt met SVS’65 op middenmoot

Nieuws 165 keer gelezen

SPIJK – Glenn Calor begint aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van SVS’65. Hij hoopt met de dorpsclub een goede middenmoter te worden.

“We zijn nu een jaar bezig en we kennen elkaar. Vorig jaar ging het aan het eind van het seizoen aardig draaien. Dat willen we doortrekken”, vertelt Calor. Pijnpuntje blijft de smalle selectie. “Vorig seizoen hadden we in de tweede speelronde al vier blessures. Dat kunnen we niet hebben.”

Gunstig
Mocht de Spijkse selectie heel blijven, dan is Calor hoopvol gestemd. “Dan kunnen we aardig meedoen. Het doel voor nu is om een goede middenmoter te worden. We hebben best een leuke competitie-indeling. De afstanden zijn niet zo groot en er zit een aantal nieuwe, onbekende teams tussen. De klasse waarin we vorig jaar zaten, was erg sterk. Ik denk dat dit nu wat minder is en dat is voor ons wel gunstig.”

Grote rol
Aan een voorspelling  waagt Calor zich niet: “Ik heb werkelijk geen flauw idee wie de kanshebbers zijn. In de vierde klasse heeft vrijwel iedereen een smalle selectie, dus blessures en schorsingen gaan een grote rol spelen.” 

Maarten van Hoogevest
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden