Altena voor het eerst in Poort6 Champions Cup

Nieuws 29 keer gelezen

GORINCHEM/REGIO - Altena zal voor het eerst in de toernooihistorie deelnemen aan het grote zaalvoetbaltoernooi om de Poort6 Champions Cup. De Nieuwendijkers werden vrijdagavond ingeloot.

Naast Altena completeren Groot-Ammers, Herovina, Lekvogels en de Gorincheme clubs Raptim en SVW (zevenvoudig winnaar, terug na twee jaar afwezigheid) het deelnemersveld.

De nummers 4 van de poules van vorig seizoen zijn voor een jaar uitgesloten van deelname, conform het aangepaste reglement. Het betreft: SVS'65, VVAC, Peursum, Ameide, SV Noordeloos en ASV Arkel. Bij de voorloting van vrijdagavond vielen verder ASH, GDC, Haaften en Streefkerk buiten de boot.

Poules
De loting voor de poule-indeling is op vrijdagavond 15 november. De vier halvefinalisten van vorig jaar -Unitas, Leerdam Sport, GJS en Kozakken Boys- genieten een beschermde status, worden ingedeeld als groepshoofd en kunnen elkaar dus niet treffen in de poulefase. Het toernooi in De Oosterbliek wordt afgewerkt van zaterdag 21 december 2013 tot en met zaterdag 4 januari 2014.

Het complete deelnemersveld bestaat uit: Almkerk, Altena, Asperen, GJS, Groot-Ammers, HSSC'61, Hardinxveld, Herovina, Heukelum, Kozakken Boys, Leerdam Sport'55, Lekvogels, LRC, sv Meerkerk, Raptim, Rijswijkse Boys, Schelluinen, Sleeuwijk, Sliedrecht, SteDoCo, SVW, Unitas, Vuren en Woudrichem.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Jeroen de Groot: 'Ik ga nog wel even door'.
Jan van Arckel wordt richting kampioenschap in Helmond ondersteund door drie bussen met supporters: 'We reizen vol optimisme af' 9 uur geleden
Afbeelding
Thijmen de Haan (FC Dordrecht O21) keert terug naar Ameide 10 uur geleden
Logo
• Terry van der Waal
Nieuw-Lekkerlander Terry van der Waal treft nog één keer Papendrecht 19 uur geleden
Afbeelding
Afgelopen weekend kwam alleen Calvin Homburg (Brederodes) tot een hattrick, Van Horik en Yildirim klimmen naar vijfde plaats 19 uur geleden
• Benjamin Meijdam met Sliedrecht in actie tegen Brielle.
Benjamin Meijdam zegt WNC af en keert toch terug naar Heukelum 8 mei, 21:49
• TD Arjen Borsje (r) verwelkomt Gladwin Curiel.
Kozakken Boys strikt talentvolle verdediger Gladwin Curiel (AFC) 8 mei, 21:40