Teus van Wijngaarden heeft vertrouwen in Haaften

Nieuws 9 keer gelezen

HAAFTEN – Na enkele succesvolle jaren is Haaften de laatste seizoenen weer weggezakt. De ervaren trainer Teus van Wijngaarden moet de jonge groep de weg omhoog wijzen.

Teus van Wijngaarden is geen onbekende in Haaften. Hij was er al eerder enkele jaren werkzaam. Vorig seizoen maakte hij in eerste instantie af als interim-trainer nadat de club afscheid nam van Fred Tromp. Dit jaar zit hij van begin af aan op de bank.

Niet overdrijven
Van Wijngaarden wilde bij zijn aantreden graag dat de selectie intact zou blijven. “Dat is helaas niet gelukt”, doelt hij op het vertrek van topschutter Elroy Wolf naar Heukelum en het stoppen van Remon Pippel en Gijs van Dijk. “Het vertrek van Elroy moeten we niet overdrijven, hij is Haaften niet. Maar als er drie spelers weggaan, is dat lastig op te vangen. Maar het komt zeker goed.”

Van Wijngaarden wil beter presteren dan vorig seizoen. “Vorig jaar hadden we zestien punten, nu gaan voor het dubbele. We hebben een vrij jonge groep. Het zijn positieve jongens die graag willen voetballen, maar moeten ook nog een hoop leren.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden