Bert Ruijsch opnieuw hoofdtrainer van Gemert

Nieuws 7 keer gelezen

GEMERT/ZALTBOMMEL - Bert Ruijsch keert als hoofdtrainer terug bij zondaghoofdklasser Gemert, daar waar hij eerder al drie seizoenen met succes werkzaam was. 

Bert Ruijsch - geboren in Den Bosch en woonachtig in Zaltbommel - is de opvolger van Jan van Dijk. Club en trainer zijn een contract voor één seizoen overeengekomen, waarbij reeds afspraken zijn gemaakt voor een tweede jaar. Donderdag werden de handtekeningen gezet en was er al een eerste bijeenkomst met de vernieuwde spelersgroep.

Bert Ruijsch zal het trainerschap bij vv Gemert combineren met zijn rol als bestuursmedewerker Voetbalzaken bij zaterdageersteklasser NIVO Sparta. Bij de club in Zaltbommel was Ruijsch eerder ook langdurig trainer.

Landskampioen
Op sportpark Molenbroek in Gemert werkte hij van 2008 tot 2011. In het eerste jaar greep de ploeg net naast het kampioenschap in de hoofdklasse. In het tweede seizoen volgden de titel en het landskampioenschap bij de zondagamateurs, het grootste succes in de Gemertse clubhistorie. In Ruijsch' laatste seizoen bij Gemert degradeerden de zwartwitten uit de topklasse.

De Gemert-selectie start op 15 juli met de voorbereiding op het seizoen in de hoofdklasse B. Op dinsdag 23 juli staat de eerste oefenwedstrijd gepland, op eigen veld tegen Helmond Sport.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden