De Alblas wacht zware confrontatie

Nieuws 122 keer gelezen

WEST-ALBLASSERWAARD - Nog even een goed resultaat neerzetten om daarna met een prettig gevoel de winterstop in te gaan; dat is wat elke voetbalclub wil in deze decembermaand. Zéker Nieuw-Lekkerland! De in ernstige degradatiezorgen verkerende ploeg van trainer Johan van Bijsterveld kan een succesje erg goed gebruiken. Wie weet lukt het komende zaterdag wanneer middenmoter Achilles Veen op bezoek komt! @RVoetbal is erbij.

Een klasse lager speelt nummer vijf De Zwerver uit tegen vice-koploper Roda Boys Bommelerwaard. Het verschil tussen beide clubs is slechts drie punten. De winnaar van het duel blijft in het spoor van 1C-lijstaanvoerder Heinenoord. Alblasserdam wacht eveneens een uitwedstrijd. De Damdorpers gaan op bezoek bij het tot dusverre zwaar tegenvallende Rijsoord. De Ridderkerkers hangen onderin 1C, maar beschikken over genoeg kwaliteit om te kunnen klimmen. Bert Buizert en zijn mannen zijn dus gewaarschuwd!

Mispeer
Drechtstreek, dat afgelopen zaterdag een pijnlijke nederlaag leed bij Ameide, krijgt thuis tegen DFC de gelegenheid om zich voor die mispeer te revancheren. Een klasse lager- in 3C- wacht De Alblas de zware confrontatie met koploper Tricht, terwijl Streefkerk op bezoek gaat bij nummer tien ASH.
Papendrecht-zaterdag krijgt op sportpark Slobbengors visite van ODS, de nummer drie van de vierde klasse D. Winst is noodzakelijk om enigszins aansluiting te krijgen bij de door VVAC aangevoerde kopgroep.

Papendrecht-zondag reist af naar Schiedam om het daar op te nemen tegen Excelsior’20. Het verschil tussen beide clubs bedraagt twaalf punten (in het voordeel van Excelsior’20 welteverstaan…) Papendrecht weet dus wat het te doen staat!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden