Kozakken Boys verlengt contracten Den Hartog en Van Nuland
Kozakken Boys verlengt contracten Den Hartog en Van Nuland regio-voetbal.nl

Kozakken Boys verlengt contracten Den Hartog en Van Nuland

1 dec, 15:32 Nieuws Spelerscarrousel 16 keer gelezen

WERKENDAM – Hoewel de winterstop nog moet aanbreken, wordt in het Werkendamse achter de schermen hard gewerkt aan de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen.

 In het kader daarvan heeft Kozakken Boys donderdagavond een overeenstemming bereikt met Nils den Hartog en Jeffrey van Nuland over een langer dienstverband op De Zwaaier.

Waar doelman Den Hartog vorig seizoen nog gehuurd werd van RKC Waalwijk, tekende hij afgelopen zomer voor het eerst in Werkendam. De 23-jarige inwoner van Leerdam keepte afgelopen seizoen 23 duels in de hoofdmacht, maar moet in de jaargang 2017-2018 Richard Arends voor zich dulden onder de lat.

Recentelijk verwierf Den Hartog de status van bekerheld door in de strafschoppenserie tegen De Graafschap twee penalty’s te stoppen. Daardoor ging Kozakken Boys verrassend door in het toernooi om de KNVB Beker.

Ook in het daaropvolgende bekerduel met PEC Zwolle was de goalie van grote waarde, door zijn ploeg regelmatig op de been te houden met een aantal fraaie reddingen. Den Hartog verlengt zijn contract nu voor twee seizoenen, waardoor hij tot de zomer van 2020 op sportpark De Zwaaier actief blijft.

Naast Den Hartog blijft ook Van Nuland langer actief in Werkendam. De 26-jarige verdediger annex middenvelder kwam vorig jaar over van Helmond Sport en kon afgelopen seizoen rekenen op 22 basisplaatsen bij de ploeg van trainer Danny Buijs.

In het huidige seizoen wordt de Brabander vooral geteisterd door blessures. Desalniettemin wist hij in zijn vijf optredens wel tweemaal te scoren. De speler die bijna honderd Jupiler League-duels voor RKC, Willem II en Helmond Sport afwerkte, heeft met één seizoen verlengd en blijft zeker tot de zomer van 2019 in Werkendam.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie