Frans Adelaar nieuwe trainer SteDoCo, Cor Lems assistent
Frans Adelaar nieuwe trainer SteDoCo, Cor Lems assistent regio-voetbal.nl

Frans Adelaar nieuwe trainer SteDoCo, Cor Lems assistent

Nieuws 425 keer gelezen

HOORNAAR - Bij derdedivisionist SteDoCo staat volgend seizoen een ervaren trainersduo aan het roer. Frans Adelaar (56) is aangesteld als hoofdtrainer, Cor Lems (55) wordt zijn assistent.

De namen van Adelaar en Lems zongen al enige tijd rond aan de Groeneweg, temeer daar Adelaar de Hoornaarse club al een aantal seizoenen actief volgt. De deal kwam echter woensdagavond 'pas' officieel rond. Zowel Adelaar als Lems heeft dit seizoen geen club. Met beiden is een éénjarig contract overeengekomen, met de intentie langer met elkaar samen te werken.

Persoonlijkheid
Als speler maakte de in IJsselstein woonachtige Frans Adelaar vooral naam bij FC Utrecht (1977-1990). Als trainer was hij verbonden aan FC Utrecht, De Graafschap, Sparta, FC Volendam, ADO Den Haag, het Slowaakse MSK Zilina en gerenommeerde amateurclubs als GVVV en IJsselmeervogels.

"Zijn visie op het voetbal en zijn passie voor het voetbal passen volledig bij onze ambities", zegt SteDoCo-voorzitter Ine Zonneveld Piek. "Adelaar beschikt over een persoonlijkheid die past bij SteDoCo en de spelersgroep."

Lems
Als assistent-trainer heeft SteDoCo Cor Lems aangetrokken. Hij speelde voor Feyenoord (jeugdopleiding), DS'79, FC Den Haag, Dordrecht'90 en Ipswich Town. De trainer Lems promoveerde met RVVH via de nacompetitie naar de hoofdklasse. Ook was hij trainer van Kocatepe.

De huidige hoofdtrainer van SteDoCo, Virgil Breetveld, treedt volgend seizoen in dienst van IFC. Zijn assistent Ton Vonk keert terug naar het jeugdvoetbal en wordt trainer van VVAC JO19.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden