Zal Ameide Paardenmarkt nog in de benen hebben tegen HSSC'61?
Zal Ameide Paardenmarkt nog in de benen hebben tegen HSSC'61? regio-voetbal.nl

Zal Ameide Paardenmarkt nog in de benen hebben tegen HSSC'61?

Nieuws 164 keer gelezen

ALBLASSERWAARD - Na de sterke terugkeer in de 3e klasse van vorig seizoen staat HSSC'61 momenteel op een tikkie teleurstellende elfde plaats. Hoog tijd dus voor de tweede (thuis)overwinning. Dat zou dan komende zaterdag in de Zederikderby tegen Ameide moeten gebeuren.

Niks is onmogelijk, maar Ameide is wel de trotse koploper. HSSC'61 kan de borst dus natmaken. Maar wellicht dat Termei de Paardenmarkt van donderdag nog in de benen heeft... HSSC'61 is van plan de lijstaanvoerder serieus te gaan testen, zoveel is zeker.

In 3C ook de derby tussen De Zwerver en De Alblas. De Zwerver is nog steeds ongeslagen, maar speelde wel al vijfmaal gelijk. De Alblas staat klaar om de Kinderdijkers de eerste nederlaag toe te brengen. Het kan dus een leuk potje worden op De Schans. Streefkerk doet het uitstelend en staat knap vierde. Nieuwkomer IFC staat er virtueel zelfs nog beter voor, dus ook op Streveland kan een spannend duel worden verwacht. Dat zal op De Put ook al niet anders zijn. VVAC mag het gat onderin niet te groot laten worden en is hard toe aan een overwinning op EBOH. Maar laten de Dordtenaren na een zwakke start nou juist de laatste twee wedstrijden gewonnen hebben. Ook bij VVAC zullen de mouwen omhoog moeten en dan maar hopen dat het kwartje een keer de goede kant op valt. Dat zit er aan te komen, volgens trainer Ton Heijstek.

Puntloos
SteDoCo verschafte zich in de Derde Divisie lucht met een overwinning op Harkemase Boys. Dat verdient een vervolg tegen Rijnsburgse Boys, een tegenstander die slechts twee punten meer heeft.

Hoofdklasser Sliedrecht wil graag enkele plaatsen stijgen. Tegen middenmoter Zwaluwen liggen er op De Lockhorst mogelijkheden.

Eersteklasser Nieuw-Lekkerland moet zich tegen hekkensluiter MZC'11 steviger in het linkerrijtje kunnen vestigen. MZC'11 is immers nog puntloos.

Subtopper in 2F
In de westelijke 2e klasse acteert Papendrecht bijzonder wisselvallig. Die wisselvalligheid kan het zich tegen Hellevoetsluis niet veroorloven. Alblasserdam wil aanklampen. Een zege op Nieuwenhoorn zou daar bij helpen.

In 2F kan GJS misschien profiteren van het feit dat Nivo Sparta, vooraf één van de gedoodverfde titelkandidaten, nog niet draait. Hardinxveld krijgt een hele toer aan GDC, terwijl SV Meerkerk-Wilhelmina'26 een echte subtopper is.

Schelluinen-Peursum
In 3D is SVW op toeren. Asperen draait lekker mee, maar zal naar verwachting op Molenburg niet voor een verrassing kunnen zorgen. Unitas wil van de laatste plek af en zal tegen Haaften zeker kansen zien.

Andermaal een krachtproef voor Lekvogels. Runner-Up GVV'63, dat al 22 keer scoorde, komt naar Het Bosch. ASV Arkel sluipt omhoog en zal Vuren dan ook zeker niks cadeau doen.

In 4E wil Schelluinen aanpikken bij de kopgroep. Dat kan, mits er in de derby tegen Peursum geen fout wordt gemaakt. Groot-Ammers is door al vier gelijke spelen op achterstand gezet. Daarom moet de uitbeurt tegen Raptim gewonnen worden. SV Noordeloos treft in ONI een goed draaiende opponent.

Topper op zondag
Een topper voor Unitas. De zondagtweedeklasser kan de leiding overnemen als Rood Wit W wordt verslagen. Een uitdaging, want de koploper heeft in deze competitie als enige nog geen poedel staan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Afbeelding
VIDEO: Voorbeschouwing SoccerReporter op Schelluinen-Alblasserdam 12 uur geleden
Afbeelding
Doelman Beau Eversdijk maakt overstap naar Be Ready 13 uur geleden
Logo
• Tim van der Zee.
Nieuw-Lekkerland en DCV staan voor vier finales 20 uur geleden
Afbeelding
Hoe ziet het volgende seizoen eruit voor Ajax? ingezonden mededeling 21 uur geleden
Afbeelding
Vandalen houden huis in kleedkamers Spirit 30 apr, 09:18
Logo
• Anton van der Stelt.
Anton van der Stelt voor derde keer hoofdtrainer van Bergambacht: 'Zie deze uitdaging met vertrouwen tegemoet' 30 apr, 07:30