Vandalen houden huis in nieuwbouw vv Haastrecht
Vandalen houden huis in nieuwbouw vv Haastrecht regio-voetbal.nl

Vandalen houden huis in nieuwbouw vv Haastrecht

Nieuws 11 keer gelezen

HAASTRECHT - Vandalen hebben afgelopen weekend flinke schade toegebracht aan het clubgebouw in aanbouw van vv Haastrecht. 

‘Deze nutteloze vernielingen betekenen voor de vereniging een behoorlijke kostenpost en een flinke vertraging in de bouw. Deze actie kost minimaal drie dagen extra werk voor een aantal bouwvakkers’, verklaart een teleurgestelde voorzitter Bep Kalmeijer op de website van vv Haastrecht.

De vandalen hielden huis in de nacht van zaterdag op zondag. ‘Zaterdag nog hadden vrijwilligers alle waardevolle spullen uit de oude kantine en kleedkamers gehaald”, zegt Kalmeijer, die de vernielingen zondagmiddag zelf constateerde nadat hij de vorderingen van de nieuwbouw op foto wilde vastleggen.

“Ik trof een ravage aan in de nieuwe kleedruimtes. Er waren twee muren van 7,5 meter lang en 4,5 meter hoog omgegooid. Die waren zaterdag  juist op hoogte gebracht’.

Impact
De forse vernielingen hebben grote impact, besluit de voorzitter: ‘Alle vrijwilligers die nauw betrokken zijn bij de bouw van de nieuwe accommodatie zijn uit het veld geslagen en vragen zich af welke idioten dit op hun kerfstok hebben. Er is inmiddels aangifte gedaan van dit zinloze feit. Het bestuur roept dan ook iedereen op om te melden als zij iets verdachts hebben gehoord of gezien hebben wat kan leiden tot opsporing van de daders’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden