Videosamenvatting JogadoresCF - ZVG
Videosamenvatting JogadoresCF - ZVG regio-voetbal.nl

Nieuws 24 keer gelezen

GORINCHEM - JogadoresCF/Cagemax won vrijdagavond de futsalstadsderby tegen ZVG/Cagemax. Het werd 6-2 in De Oosterbliek. Regio-Voetbal Report was erbij en maakt een samenvatting.

Voor ruim 300 toeschouwers begon ZVG/Cagemax uitermate zwak aan het duel. Na tien minuten stond het dan ook al 3-0. Toch was de ruststand 3-2 dankzij een goal van Christiaan Perrier en een eigen doelpunt.

In de tweede helft bepaalde ZVG/Cagemax het tempo, maar werden de kansen niet afgemaakt. JogadoresCF/Cagemax was koelbloediger (4-2). Daarna ging ZVG als een kip zonder kop op zoek naar de aansluiting. Ondanks twee gele kaarten voor Jogadores werd het net echter niet meer gevonden. JogadoresCF/Cagemax liep zelfs uit naar een geflatteerde 6-2 overwinning.

JogadoresCF blijft hierdoor meedoen om de titel, daar waar ZVG vooralsnog pas op de plaats moet maken.

Bekijk hier het volledige video-overzicht van Regio-Voetbal.