Remie Schuurman: 'Te aanvallend begin tweede helft' | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Remie Schuurman: 'Te aanvallend begin tweede helft'
Remie Schuurman: 'Te aanvallend begin tweede helft' (regio-voetbal.nl)

Remie Schuurman: 'Te aanvallend begin tweede helft'

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM – Na afloop van de met 3-5 verloren kwartfinale tegen Hardinxveld moest Arkel-aanvoerder Remie Schuurman even tot tien en misschien wel meer tellen. “Deze nederlaag was, in mijn ogen, niet nodig”, stamelde de spelverdeler van de derdeklasser.


“Laat ik beginnen met te zeggen dat ik trots ben op mijn team en de begeleiding. We hebben het goed gedaan. Na een mooie pot tegen VVAC en twee gemakkelijke potjes tegen GDC en ASH bereikten we zonder puntverlies de kwartfinale. Tot aan de rust tegen Hardinxveld was er niks aan de hand. Bij een 2-2 stand konden we de bal rustig rond spelen, maar in de tweede helft begonnen we met drie aanvallers. Zelfmoord tegen zo’n goede ploeg met veel beweging”, analyseerde de ervaren zaalvoetballer.

“Dan roep je de nederlaag over jezelf af”, baalde Schuurman. “Ik heb nog geprobeerd te corrigeren en heb wel drie keer naar de bank geroepen. Maar er werd niet geluisterd. Hardinxveld kwam na rust snel op voorsprong en wij waren even zoekende. Persoonlijk deed ik het ook niet goed. Geforceerd en zonder geduld probeerden we de gelijkmaker te maken. Helaas lukte dat niet.”

Theo Sprong

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup