Logo regio-voetbal.nl
Trainerscarrousel

Faysal Kadi Wahabi nieuwe trainer Oranje Wit

  •   keer gelezen   Nieuws

DORDRECHT - Faysal Kadi Wahabi (42) wordt met ingang van komende zomer de nieuwe hoofdtrainer van sv Oranje Wit. De samenwerking tussen de nieuwe trainer en de Dordtse zaterdageersteklasser wordt aangegaan voor in ieder geval één jaar.


Faysal Kadi Wahabi wordt bij Oranje Wit de opvolger van Pippy Pruymboom.

“Er kwamen behoorlijk wat sollicitaties binnen", blik voorzitter Jan-Willem Bozuwa terug op een hectische periode. "De keuze viel op Faysal door zijn heldere en duidelijke visie op voetbal en zijn enthousiasme voor Oranje Wit. Hij deinst niet terug voor het meebouwen aan een grotendeels nieuw team. Een belangrijke factor, gezien het feit dat meerdere spelers aan het einde van dit seizoen de club verlaten. Ook het voetbalverleden van Faysal, zowel in de rol van speler als van trainer, pleit voor hem. Zijn open persoonlijkheid en gedrevenheid maken voor ons het plaatje compleet.”

Eigen jeugd
Faysal Kadi Wahabi voetbalde zelf in het eerste van Unitas, Altena en SVW. Als trainer was hij verbonden aan diverse clubs, waaronder Unitas en SVW (hoofdtrainer), Kozakken Boys, LRC en Sliedrecht (assistent trainer). Kadi Wahabi: "We moeten snel aan de slag met de selectie voor komend seizoen en alles wat daarmee samenhangt. Samen met de Technische Commissie ga ik die uitdaging aan. Daarbij kijken we natuurlijk ook naar de eigen jeugd. Oranje Wit is een grote club en de meeste elftallen spelen op een hoog niveau.”

Herkenbaar
Dat de club een hectische periode achter de rug heeft, is voor de aankomend hoofdtrainer geen belemmering. Faysal Kadi Wahabi: “Ik kijk met een frisse blik naar deze vereniging en wil me vooral focussen op de toekomst. Ik zie ernaar uit om met mijn technisch inzicht en tactische ervaring een constructieve bijdrage te leveren. Ik wil overdragen waar ik voor sta. Wat ik het liefste zie? Een herkenbaar Oranje Wit dat energie, karakter en vooral voetbalplezier uitstraalt."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup