Logo regio-voetbal.nl

Unitas ook zonder Christiaan Perrier favoriet

  •   keer gelezen   Nieuws

GORINCHEM – Smaakmaker, topscorer en speler van de vorige editie Christiaan Perrier zal ontbreken op het zaalvoetbaltoernooi om de Poort6 Champions Cup. De ongelukkige Unitasser brak aan het begin van het seizoen een middenvoetsbeentje en revalideert op dit moment in het Caribabad.


“Begin december is het gips verwijderd. Als mijn bovenbeenspieren op sterkte zijn, hoop ik begin januari weer op het veld te trainen en als het een beetje meezit na de winterstop weer te spelen”, aldus een hoopvolle Perrier.

De zestiende editie van de Champions Cup bekijkt de spits vanaf de tribune.

Op onze sloffen
“Jammer dat bijna alle topploegen hebben besloten op trainingskamp te gaan. Ik snap het wel, want als voorbereiding op de competitie is lekker trainen niet verkeerd. Maar door hun afwezigheid verdwijnt wel een beetje de glans van het toernooi. Je kunt in mijn ogen ook na de finale vertrekken. Unitas is in ieder geval wel compleet. Op Tommie Kant (nu Roda Boys – TS) en mijn persoontje na hebben we hetzelfde team als vorig jaar. Je zou zeggen dat we op onze sloffen kampioen moeten kunnen worden. Zeker nu GJS, met heel veel goede zaalvoetballers, ook op trainingskamp gaat.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup