Logo regio-voetbal.nl
• Kozakken Boys-voorzitter Henk de Goeij.
• Kozakken Boys-voorzitter Henk de Goeij. (Foto: Teus Admiraal)

KB-voorzitter Henk de Goeij: 'Wij moeten weer bouwen, dat is ons lot'

  •   978 keer gelezen   Nieuws

WERKENDAM • Kozakken Boys-voorzitter Henk de Goeij laat vanuit Thailand zijn gedachten over het nieuwe seizoen gaan. Komend weekeinde is hij overigens terug op De Zwaaier om onder meer de open dag van Kozakken Boys bij de wonen.

De Goeij geeft aan dat de club op vele fronten actief is. "Wij hebben een financieel geslaagde reorganisatie achter de rug. Doel voor 2020 is om middelen te genereren om de nieuwbouw te kunnen voortzetten. Wij gaan per direct het aantal business-seats uitbreiden. Het is noodzakelijk dat wij komend najaar met dertig plaatsen vermeerderen. Dat kan niet wachten tot de nieuwe tribune is geplaatst. En wij gaan het sponsorhome een opknapbeurt geven. In samenwerking met de supportersvereniging zal aan het einde van het komend seizoen de kantine, of zoals men het liever noemt het supportershome, een grote facelift krijgen. Dat wordt een complete metamorfose. Dit zijn de belangrijkste projecten die gaan spelen."

Basis
Op technisch vlak weet het bestuur van de club dat er wordt gewerkt aan een nieuw Kozakken Boys. "Er zijn veel nieuwe spelers en een compleet nieuwe staf. Veel smaakmakers zijn bij ons vertrokken. Wij hopen dat er een situatie ontstaat zoals wij die eerder onder Danny Buijs hebben meegemaakt. Het zou mooi zijn als trainer Rick Adjei met deze groep in de top vijf zou kunnen spelen. Dat moet dan de basis voor de komende drie jaar zijn."

De Goeij vraagt zich af of Kozakken Boys blij moet zijn met het stempel van opleidingsinstituut voor het betaalde voetbal. In de loop der jaren hebben tien spelers die stap kunnen maken. "Kozakken Boys wordt natuurlijk regelmatig 'leeggekocht' maar wij krijgen er niet zoals Ajax miljoenen voor. Wij moeten dus weer bouwen, dat is ons lot."

(bron: Kozakken Boys Thuispagina's in Het Kontakt Altena)

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup