Logo regio-voetbal.nl
• Rhelico-trainer Adrie van Steijn: 'Het leeft enorm hier'.
• Rhelico-trainer Adrie van Steijn: 'Het leeft enorm hier'. (Foto: Wim de Bruijne)
Voorbeschouwingen

Rhelico-Beesd op zaterdag moet een happening worden

  •   766 keer gelezen   Nieuws

RUMPT • De wedstrijd tussen Rhelico en Beesd kent een flinke historie, maar dit seizoen wordt hij voor het eerst op zaterdag gespeeld.

Coen Verwolf, aanvoerder van Beesd, verloor nog nooit van de buren. "In de tijd dat ik in het eerste speel, heeft Beesd één keer verloren, maar toen was ik geschorst", zegt Verwolf.

De verdediger kijkt uit naar de wedstrijd, maar denkt dat het voor hem persoonlijk net wat anders wordt. "Ik ben één van de oudere spelers en beide ploegen hebben veel jonge gasten in het team. Die kennen elkaar allemaal, dus het leeft wel enorm. Maar de meeste spelers van mijn generatie zijn inmiddels gestopt."

Het voetballen op zaterdag bevalt Verwolf tot nu toe prima. "We hebben een leuke competitie. Die wedstrijden in Den Bosch was ik intussen wel zat. En die vrije zondagen zijn toch ook wel fijn."

Happening
Ook Rhelico-trainer Adrie van Steijn kijkt, als echte clubman, uit naar het treffen. "Dat leeft altijd enorm hier", zegt Van Steijn. "Ik heb hem zelf een paar keer gespeeld en dat was fantastisch. Toen kwamen er nog zo'n 2000 toeschouwers op af. Dat is tegenwoordig niet meer, maar de club doet er alles aan om er een prachtige happening van te maken. Dat gaat het ook zeker worden."

Maarten van Hoogevest

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup