Logo regio-voetbal.nl

Oranje MO17 speelt twee keer bij Nivo Sparta in Zaltbommel

  •   263 keer gelezen   Nieuws

ZALTBOMMEL • Het Nederlands elftal voor speelsters onder 17 jaar speelt op woensdag 4 en vrijdag 6 december een tweetal oefeninterlands op het complex van Nivo Sparta in Zaltbommel.

Woensdag 4 december treffen de Onder 17-teams van Nederland en Denemarken elkaar in de avonduren. Om 19.00 uur vindt de aftrap van deze eerste ontmoeting plaats.

Twee dagen later, vrijdag 6 december, gaan beide ploegen om 11.00 uur in de herhaling op Sportpark De Watertoren. De toegang tot beide interlands is gratis.

Oranje onder 17 kwam dit seizoen pas drie keer in actie. Tijdens het EK-kwalificatietoernooi in oktober op Madeira rekenden de Oranjetalenten af met Letland (6-0) en Israël (2-0) en eindigde het treffen met Portugal in een gelijkspel (1-1). Aanvaller Esmée Brugts was met zes doelpunten de uitblinker van het kwalificatietoernooi.

Voorbereiding EK-kwalificatie
Nederland eindigde als groepswinnaar en maakt zich nu op voor de beslissende fase van de EK-kwalificatie. De oefeninterlands tegen Denemarken zijn onderdeel van de voorbereiding op de Eliteronde die in het voorjaar plaatsvindt.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup