• Mark Imandt.
• Mark Imandt.

Mark Imandt nieuwe hoofdtrainer van sv Lopik

5 jan, 12:44 Nieuws Proxsys Cup 1.077 keer gelezen

LOPIK • Mark Imandt wordt met ingang van het seizoen 2020/2021 de nieuwe hoofdtrainer van sv Lopik. De 38-jarige oefenmeester uit Utrecht tekende een contract voor twee seizoenen.

Imandt, die als voetballer uitkwam voor Muiderberg, Be Quick 1887, The Knickerbockers en Sporting '70, is sinds het seizoen 2017/2018 assistent-trainer bij het in de derde klasse van het zondagvoetbal uitkomende Sporting '70. Recentelijk behaalde Mark Imandt zijn UEFA B-diploma, dat hem de mogelijkheid biedt als eindverantwoordelijke voor een groep te gaan staan.

Solide
Mark Imandt reageert verheugd op zijn komst naar sv Lopik: "Ik kijk ernaar uit om volgend seizoen aan de slag te gaan bij het eerste elftal. We hebben de afgelopen periode goede gesprekken gevoerd over het voetbaltechnische beleid, de spelersgroep en de ontwikkeling van de juniorenteams. Ik ben tot de conclusie gekomen dat er een solide basis ligt, die veel toekomstperspectief biedt."      

Voor de ontstane vacature van hoofdtrainer bij sv Lopik, na het aangekondigde vertrek van Bertus van Schaik, was veel interesse. De voetbaltechnische commissie heeft diverse gesprekken gevoerd en vervolgens een aantal kandidaten geselecteerd, die in de tweede ronde een gesprek hebben gehad met een aantal spelers van het eerste elftal.

"Wij zijn ervan overtuigd dat wij met Mark Imandt een jonge, ambitieuze trainer hebben binnengehaald, die het in zich heeft om spelers verder te helpen in hun ontwikkeling en stappen te zetten met de spelersgroep. Op deze manier kunnen we op sportief vlak met een gerust hart naar de toekomst kijken", stelt Lopik-voorzitter Robert Bakker.
 

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie