Logo regio-voetbal.nl
• Tim Coset (rechts op de foto).
• Tim Coset (rechts op de foto).
Spelerscarrousel

Tim Coset per direct gestopt bij DSC 1: ‘Voel me niet gedumpt’

  •   2525 keer gelezen   Nieuws

KERKDRIEL – Tim Coset is recentelijk per direct gestopt bij het eerste elftal van DSC. Een moeilijk besluit, geeft de spits toe.

"Het werd duidelijk dat ik de rest van het seizoen een bijrol ging spelen bij het eerste elftal. Natuurlijk komt het hard aan dat je niet meer in de basis komt, terwijl ik anderhalf jaar steevast in de basis stond. De trainer heeft deze keuze gemaakt en het is natuurlijk zijn goed recht om met spelers te schuiven. Ik baal ervan, maar ik voel me niet gedumpt.", aldus Coset, die eerder al als vaste waarde van het eerste elftal een periodekampioenschap en de promotie naar de derde klasse meemaakte.

Vriendenteam
Een plaats in het tweede elftal zag het jeugdproduct van DSC overigens niet zitten: "Ik kon meer minuten gaan maken bij ons tweede, maar daar ben ik niet mee akkoord gegaan. Je kan je misschien wel voorstellen dat je na zo'n lange periode bij het eerste er ook niet op zit te wachten om bij 2 aan te sluiten. Daar had ik gewoon geen zin in, daar ben ik richting de trainer vrij duidelijk over geweest. Ik heb toen de beslissing gemaakt om bij een vriendenteam te gaan spelen. Ik snap best dat niet iedereen die keuze begrijpt, maar qua voetbalplezier was dat voor mij de beste keuze."

Toch wil Coset zeker nog niet voorgoed afscheid nemen van het eerste elftal: "Als het selectievoetbal weer begint te kriebelen, dan wil ik het gewoon weer proberen. Ik kan het nog steeds gewoon goed vinden met iedereen van de selectie, inclusief staf. Ik heb geen bruggen verbrand maar gewoon een keuze voor mezelf gemaakt. Ik denk dat ik dit seizoen afmaak bij het vriendenteam, daar voetballen ook een paar zeer getalenteerde spelers zoals Sven van Herwijnen."

Martin van Hemert

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup