Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners
Spelerscarrousel

Damien de Jong na één seizoen De Zwerver weer terug bij Schelluinen

  •   keer gelezen   Nieuws

SCHELLUINEN/KINDERDIJK • Het verblijf van Damien de Jong (24) op sportpark De Schans van tweedeklasser De Zwerver is van korte duur geweest. De aanvaller keert na een niet al te succesvol voetbaljaar weer terug bij Schelluinen.


De terugkeer van De Jong komt niet als een verrassing, enkele weken geleden ging al het voetbal'gerucht'. Schelluinen en De Jong kunnen de komst nu wel definitief bevestigen.

Voormalig De Zwerver-coach Edward Knook zag het helemaal zitten met De Jong, die indruk maakte in de op 23 februari 2019 gespeelde competitiewedstrijd. Onder Knook startte De Jong prima. Aanvankelijk stond hij in de basis, maar raakte vervolgens geblesseerd.

Na het vertrek van Knook kwam De Jong niet of nauwelijks aan spelen toe. Hij was de laatste tijd weer regelmatig op Scalune en trainde af en toe al mee met de selectie. Met aanstaand assistent Menno Beusekamp werkt De Jong aan zijn fitheid om komend seizoen weer ouderwets te vlammen in het voor hem vertrouwde blauw en wit. De laatste vijf jaar was hij, na zijn terugkeer uit de jeugd van SteDoCo, een vaste waarde in de selectie van Schelluinen.

Theo Sprong
Freelance-journalist Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal
Volg @TheoSprong1963 op twitter >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup