Logo regio-voetbal.nl
<p>• Maarten van Gastelen (r) tekent bij.</p>

• Maarten van Gastelen (r) tekent bij.

(Foto: @vvdealblas)
Trainerscarrousel

Maarten van Gastelen langer bij De Alblas

  •   keer gelezen   Nieuws

OUD-ALBLAS • Maarten van Gastelen zal ook in het seizoen 2021-2022 hoofdtrainer zijn van De Alblas. Hij heeft zijn contract met een jaar verlengd.


“De samenwerking met het team, dat nagenoeg alleen maar uit spelers bestaat die bij de club zijn opgeleid, de staf, TC en de jeugdafdeling voelt erg goed”, zegt Van Gastelen.

De TC van De Alblas voegt daaraan toe: ‘Het doel van alle partijen is om op de ingeslagen weg voort te borduren, waarbij nadrukkelijk wordt gekeken naar het behouden van de huidige selectie, de ontwikkeling van onze jeugdspelers en spelers met een Alblas-verleden terug te krijgen op het ‘oude nest’. Dit alles met als doel om de komende jaren stappen vooruit te zetten als club. We zijn er van overtuigd dat Maarten met zijn inzet, enthousiasme en kennis van zaken daar een leidende en verbindende rol in zal vervullen. Daarom zijn wij erg content dat Maarten zich langer heeft willen verbinden aan onze club’.

Maarten van Gastelen kwam afgelopen zomer over van eersteklasser Nieuw-Lekkerland. In het door corona onderbroken seizoen staat De Alblas met 4 uit 3 voorlopig achtste in 3C.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup