• Paul Koster.
• Paul Koster. Foto: Richard van Hoek

Paul Koster na drie jaar weg bij Drechtstreek

Nieuws Trainerscarrousel 2.055 keer gelezen

PAPENDRECHT • Na drie jaar zal er komende zomer een einde komen aan de samenwerking tussen Drechtstreek en hoofdtrainer Paul Koster. Bestuur en TC van de Papendrechtse derdeklasser hebben dit in overleg met Koster besloten.

Koster degradeerde afgelopen seizoen met Drechtstreek naar de derde klasse. Het bestuur zegt hierover op de clubwebsite: ‘Paul heeft zich de afgelopen drie jaar – inclusief de lastige coronaperiode – ingezet om het eerste elftal zo goed mogelijk te laten presteren. Hoewel de resultaten niet zo succesvol waren als we allemaal gehoopt hadden, is het bestuur Paul dankbaar voor alle inspanningen die hij tot nu toe geleverd heeft en die hij ongetwijfeld nog zal leveren in het verdere verloop van de competitie. We nemen dan ook nog geen afscheid, maar zien hem – en de spelers van het eerste – tot de zomerstop nog graag de strijd aangaan voor een goede eindklassering op de ranglijst.

Drechtstreek staat momenteel zesde in de derde klasse D.

Paul Koster was eerder drie jaar lang hoofdtrainer van DFC en was ook jeugdtrainer bij Sparta. Ook had hij FC Dordrecht JO19-1 onder zijn hoede.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden