• Jerry de Groot.
• Jerry de Groot. Foto: @vvbergambacht

Toch geen vijfde seizoen voor Jerry de Groot als hoofdtrainer van Bergambacht

Nieuws Spelerscarrousel 1.265 keer gelezen

BERGAMBACHT • Jerry de Groot stopt aan het einde van dit seizoen als hoofdtrainer van zaterdagderdeklasser Bergambacht. Ondanks de wederzijdse afspraak om nog een jaar met elkaar door te gaan, wordt het een afscheid.

Op initiatief van De Groot was er vorige week een gesprek met Kelvin Potuijt, voorzitter van de TC. De insteek van het gesprek betrof niet alleen de teleurstellende resultaten van dit seizoen, maar ook de afspraken voor het seizoen 2023-2024.

In een open en prettig onderhoud kwamen beide partijen tot de conclusie dat het beter is komende zomer afscheid van elkaar te nemen. In de jubileumwedstrijd tegen Sparta op 7 juli zal Jerry de Groot voor het laatst als hoofdtrainer van Bergambacht op de bank zitten.

De Groot heeft aangegeven er in het restant van de competitie alles aan te zullen doen directe degradatie te ontlopen. Gezien de ranglijst van de 3e klasse D zal dit niet meevallen.

“Jerry heeft mooie dingen meegemaakt bij onze club, met als hoogtepunt de promotie naar de derde klasse. Hij verdient het om de club via de voordeur te verlaten”, aldus Potuijt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden