Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Sonny Risamasu ziet potentie in Gouderak

Nieuws Voorbeschouwingen 1.231 keer gelezen

GOUDERAK • Bij vijfdeklasser Gouderak is er nogal wat veranderd in de personele bezetting van de selectie. Verschillende ervaren krachten stopten ermee, een flinke groep jonge voetballers -afkomstig uit het -18 team- kwam het keurkorps van de nieuwe trainer Sonny Risamasu versterken.

“Alles overziend ziet het plaatje er best veelbelovend uit,” zegt de in Moordrecht woonachtige coach. “Er loopt hier aardig wat jong talent rond. In combinatie met de meer ervaren spelers moet er een elftal met perspectief kunnen ontstaan.” 

Instelling
De voorbereiding gebruikt Risamasu niet alleen om zijn selectie te leren kennen, hij wil het ook benutten om een team te kneden dat een eenheid uitstraalt en keihard wil werken voor de punten.

“Zo’n instelling heb ik als speler altijd gehad,” glimlacht de oefenmeester, die de voorbije drie seizoenen jeugdtrainer was van het Goudse Olympia. “Een verliespartij accepteer ik alleen als iedereen er alles aan heeft gedaan. En tegenstander kan immers sterker zijn dan wij. Maar de punten weggeven op basis van een slappe instelling vind ik onacceptabel.” 

“Ik wil een strijdbaar Gouderak zien. Afgaande op de trainingsopkomst en de gretigheid van de groep in deze voorbereiding mag ik concluderen dat iedereen veel zin heeft in een goed seizoen. Mijn persoonlijke doelstelling is om in de top-7 te eindigen in mijn eerste jaar en van daaruit te bouwen aan een team dat hoger kan reiken.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden