Afbeelding
Foto: Studio Kontakt Mediapartners

Jan van Arckel gaat los op feest bij 90-jarig jubileum

Nieuws 2.187 keer gelezen

AMMERZODEN • Op 8 augustus 2023 bestond voetbalvereniging Jan van Arckel 90 jaar. Dit jubileum wordt aanstaande zaterdag groots gevierd. Alle, maar dan ook echt ALLE (oud-)leden én vrijwilligers zijn van harte welkom. Het bestuur vraagt de huidige leden om oud-leden die minder met sociale media of internet hebben, te informeren. Het bestuur heeft iedereen er graag bij.

Natuurlijk wordt er bij de sinds dit seizoen zaterdagclub Jan van Arckel op deze dag volop gevoetbald. Van 08.30 uur tot en met 17.00 uur gaat de bal non-stop rollen op sportpark D’n Huybert. Om 15.00 uur speelt het eerste elftal de eerste officiële thuiswedstrijd, in het bekertoernooi, tegen de buren uit Kerkwijk. Daarnaast is er vanaf 11.00 uur van alles te beleven, zoals onder meer een zeskamp. Plezier en vertier te over.

?????????????? ???????? ???? F??????
Om exact 14.00 uur is ’t zover. Jan van Arckel eert met de Hall of Fame de helden van vroeger. Het woord zal gedaan worden door Bart van Helvoirt en Nico Kreemers. De officiële opening wordt verricht door niemand minder dan de 90-jarige Jan van de Leur.

??’?? ?????????????? ???? ??’?? ??????
Direct na de laatste wedstrijden, vanaf 17.30 uur barst het megafeest op het grote terras los. Iedereen is hierbij uitgenodigd. Diego Holzken, Simone Eversdijk en Bart van Dishoeck zijn aanwezig als rasartiesten. DJ Flow zorgt voor de muzikale omlijsting. De entree voor deze prachtige dag is voor iedereen vanzelfsprekend gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden