• Jacob van Zanten.
• Jacob van Zanten. Foto: Marinus de Keijzer

Jacob van Zanten: vierde seizoen als hoofdtrainer van Tricht

Nieuws Trainerscarrousel 1.535 keer gelezen

TRICHT • Jacob van Zanten zal ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn van Tricht. Zijn contract is door de zaterdagtweedeklasser met een jaar verlengd, meldt Voetbal Gelderland.

De trainer uit Beusichem is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Tricht en blijft nu in ieder geval tot de zomer van 2025 werkzaam op Sportpark Crayestein. Bovendien kwamen beide partijen een optie voor nog een extra seizoen overeen.

Jacob van Zanten was in het verleden onder meer werkzaam bij FC Lienden, Duno en BZS en was bij Tricht trainer van O19 voordat hij in 2021 doorschoof naar de functie van hoofdtrainer. Na een negende plaats in het seizoen 2021-2022 eindigde Tricht vorig seizoen verrassend op de vierde plaats in de tweede klasse H en speelde de dorpsclub mee in de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse. 

Momenteel staat Tricht achtste in 2G.

Jacob van Zanten is blij met de contractverlenging: “Tricht is mijn club en ik heb het hier geweldig naar mijn zin. We spelen met een jonge en talentvolle selectie, met vrijwel allemaal spelers van de club, op een mooi niveau. De trainingsopkomst en de sfeer binnen de selectie is fantastisch.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden