• Nivo Sparta-trainer Niels Blom.
• Nivo Sparta-trainer Niels Blom. Foto: Marco Oomen

Niels Blom verlengt contract bij Nivo Sparta met twee seizoenen tot 2026

Nieuws Trainerscarrousel 1.622 keer gelezen

ZALTBOMMEL • Nivo Sparta en trainer Niels Blom waren er snel uit. De partijen gaan na dit seizoen nog tot 2026 met elkaar door. Dit betekent dat Blom (41) na zijn veertienjarige voetballoopbaan bij Nivo Sparta straks vijf jaar als trainer aan zijn club verbonden is.

Blom heeft bij de club nabij de watertoren alles al meegemaakt. Hij diende als robuuste verdediger in de top van het amateurvoetbal. Hij was hoofd jeugdopleiding, trainer van het tweede elftal en assistent bij het eerste elftal. Eenmaal in het bezit van de juiste diploma’s kwam hij dit seizoen bij het eerste elftal op eigen benen te staan.

Andere koers
“Wij zijn bij Nivo Sparta met het inzetten van steeds meer eigen jongens een andere koers gaan varen en dat bevalt mij en de club uitstekend. Dat heeft geleid tot een verlenging van mijn contract met twee jaar. Er zit duidelijk een stijgende lijn in en ik wil graag onderdeel van dat proces blijven uitmaken.”

Nivo Sparta staat in de tweede klasse G keurig op plaats drie. “Doel is zo hoog mogelijk te gaan eindigen. Als dat straks een plaats in de nacompetitie betekent, is dat wat ons betreft prima”, laat Blom weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden