• Voorzitter Dick Hoogendoorn en trainer Edwin Grünholz.
• Voorzitter Dick Hoogendoorn en trainer Edwin Grünholz. Foto: Aangeleverd

Edwin Grünholz verlengt contract bij Kozakken Boys: ‘Met oog op komend seizoen de juiste stap’

Nieuws 2.304 keer gelezen

WERKENDAM • Edwin Grünholz en Kozakken Boys hebben overeenstemming bereikt over een contractverlenging van één seizoen. De 54-jarige coach heeft nu een overeenkomst tot en met 30 juni 2025.

Dick Hoogendoorn, voorzitter van Kozakken Boys, licht het besluit toe: “We hebben meerdere gesprekken gevoerd en zijn van mening dat het verlengen met Grünholz, met het oog op het komende seizoen, de juiste stap is. We moeten nu al beginnen met het aantrekken van nieuwe spelers voor volgend jaar en met het verlengen van contracten binnen onze huidige selectie. Dit willen we samen met Grünholz en assistent-trainer Mourad Mghizrat doen.”

Progressie
Hoogendoorn erkent dat de hoofdmacht van Kozakken Boys vooralsnog weinig punten heeft behaald. “Toch zien we wel progressie binnen het team, met name op voetbaltechnisch en conditioneel gebied. Nu moeten er nog resultaten geboekt worden.”

Het bestuur van Kozakken Boys heeft ook rekening gehouden met het feit dat Grünholz lange tijd niet kon beschikken over een volledig fitte selectie en dat de trainer geen inspraak heeft gehad in het samenstellen van de selectie.

Versterking
In de winterstop zal de selectie dan ook worden versterkt, bevestigt Hoogendoorn. “We moeten en kunnen wel wat op dat gebied. Er lopen momenteel gesprekken met nieuwe spelers.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app