Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Zware sanctie van vijf wedstrijden schorsing voor Unitas (zat)-speler Tekle Tinsue

Nieuws 2.229 keer gelezen

REGIO • De aanklager boog zich in het afgelopen weekeinde over een van de laatste strafzaken: die van Unitas-speler Tesfalem Tekle Tinsue, door zijn medespelers Charu genoemd. Hij kreeg in de wedstrijd tegen SV Meerkerk de zware code VE4 mee. Dat betekent een schorsing van vijf wedstrijden. Zonder eventueel beroep is hij tot 9 maart niet inzetbaar. 

Voor vier spelers is er een schorsing van twee duels. Dit geldt voor Jimmy Court (RKVSC), Menno Schouten (GDC) en de beide kemphanen Rick Sieses (Drechtstreek) en Marceau Mertens van Wieldrecht. De laatste twee maakten elkaar in de wedstrijd het leven zuur en moesten er beiden met rood af. 

Voor de volgende spelers is er één wedstrijd schorsing: Luke van Dijken (Tricht), Sabit Kayhan (DFC), Jocky Hooijmans (RKVSC), Wessel Bergshoeff (SC Everstein) en Steven van de Vreede (WNC). Laatstgenoemde mist zaterdag de bekerwedstrijd tegen SVW. 

Van der Pluijm / Van Hemert
De aanklager heeft meer tijd nodig voor een uitspraak over de rode kaarten van Dylan van der Pluijm (Sleeuwijk) en Hugo van Hemert (GDC).

Trainer Ton Delfgou
Heukelum-trainer Ton Delfgou incasseerde zaterdag in de met 6-3 verloren uitwedstrijd tegen Dongen, twee gele kaarten en is daarom vanavond in de uitwedstrijd tegen ONI geschorst.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden