Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Nieuw-Lekkerland strikt ervaren verdediger Jerry Tieleman

Nieuws Spelerscarrousel 1.554 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Centrale verdediger Jerry Tieleman speelt volgend seizoen voor Nieuw-Lekkerland. De routinier komt over van vierdedivisionist SC Feyenoord. De inwoner van Ridderkerk brengt een schat aan ervaring met zich mee naar sportpark Excelsior.

Jerry Tieleman speelt vrijwel zijn gehele loopbaan in de top van het amateurvoetbal. De afgelopen zeven seizoenen kwam hij uit voor de amateurtak van Feyenoord, waar hij ook een groot deel van de jeugdopleiding doorliep. 

In het verleden speelde de centrale verdediger ook voor ASWH, Capelle en RVVH. “Ik was op zoek naar een gezellige club met ambitie. Die heb ik gevonden in Nieuw-Lekkerland,” zegt Tieleman. “Ik heb heel veel zin om voor Nieuw-Lekkerland te gaan spelen.”

Leiderschap
Met de komst van Jerry speelt de TC van de eersteklasser in op het vertrek van het centrale duo Armando Tuur / Terry van der Waal. “We zijn ontzettend blij met de komst van Jerry,” zegt hoofd-TC Frits Poirot. “Naast zijn voetballende kwaliteiten en een brok ervaring brengt hij ook een stukje leiderschapskwaliteiten met zich mee.” 

De Lekkerlandse TC verwacht op korte termijn nog een centrale verdediger te strikken voor volgend seizoen. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden