• Drechtstreek - Haastrecht (1-1).
• Drechtstreek - Haastrecht (1-1). Foto: Piet van Beest

Drechtstreek laat punten liggen tegen Haastrecht

Wedstrijdverslagen 757 keer gelezen

PAPENDRECHT • Drechtstreek is er zaterdag niet in geslaagd om te winnen van Haastrecht. In Papendrecht bleef het bij 1-1.

Vanaf de eerste minuut was het ‘t elftal van trainer Dennis Schoonewil die de toon zette. Een aaneenschakeling van aanvallen resulteerde in de 28e minuut in een fraaie goal van Luuk Bouw: 1-0 . Drechtstreek, dat vol op de aanval speelde, kreeg via Koen Lighaam, Rick Sieses en Thijs den Dunnen tal van mogelijkheden om de score uit te breiden. Een goed keepende Haastrecht-keeper Thomas Groenendijk stond een blauw wit succes in de weg en dus was het bij rust ‘slechts’ 1-0.

Na rust vloeiden de krachten bij Drechtstreek weg en kon Haastrecht in de 57e minuut langszij komen: 1-1. Na over en weer nog een paar kansen bleef het, in een sportief duel uiteindelijk 1-1.