Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Lars van Duuren (SteDoCo) nu wel naar Schelluinen

Nieuws Spelerscarrousel 2.412 keer gelezen

HOORNAAR/SCHELLUINEN • Op sportpark Scalune is de eerste nieuwkomer voor het nieuwe seizoen bekend. Van buurman SteDoCo komt aanvaller Lars van Duuren over naar de derdeklasser.     

Vorig jaar had de nu 18-jarige Hoogbloklander exact dezelfde plannen, maar diende hij uiteindelijk zijn overschrijvingsformulier niet in. 

“Toen er weer een aanvaller (Nick Linnenbank – TS) naar Scalune kwam, begon ik te twijfelen. Het wordt toch vrij druk in de voorhoede bij Schelluinen. En toen TD Cees Lagendijk vervolgens namens SteDoCo met een nieuw voorstel kwam, sprak mij dat erg aan. Bovendien ben ik nog vrij jong en kan ik ook nog wel even wachten om ergens in een eerste elftal te spelen”, liet de Hoogbloklander in mei 2023 op Regio-Voetbal optekenen.

Dit seizoen viel Van Duuren al regelmatig in bij de hoofdmacht van de Hoornaarse derdedivisionist en scoorde hij bij de reserves van SteDoCo weer de nodige doelpunten, maar tot een basisplaats in de plaatselijk hoofdmacht is het tot op heden niet gekomen.     

Vriendenteam
“En omdat Lars toch graag in een eerste elftal wil spelen, is hij bij ons meer dan van harte welkom. Bovendien vangt hij bij ons meerdere vliegen in één klap. Lars zoekt een vriendenteam, met ook ambitie en gezelligheid. Op Sportpark Scalune is hij dan aan het juiste adres”, knipoogt teammanager Leon de Bruijn, die in het verleden met zijn vader Hans succesvol was in de gloriejaren onder trainer Rob Colijn.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden