• Omar Boulamhayan.
• Omar Boulamhayan. Foto: @vvstedoco

Omar Boulamhayan van SteDoCo naar competitiegenoot OJC/Rosmalen

Nieuws Spelerscarrousel 1.509 keer gelezen

HOORNAAR • Omar Boulamhayan neemt aan het eind van het seizoen afscheid van SteDoCo. De Gorcumer maakt de overstap naar OJC/Rosmalen. De ploeg van de Woudrichemse trainer Willem Leushuis is dit seizoen competitiegenoot van SteDoCo.

De 25-jarige verdediger kent een pechseizoen. Hij raakte na zijn verhuizing van Unitas naar SteDoCo geblesseerd aan zijn knie en herstelt daar op dit moment na een operatie nog steeds van. 

Opmerkelijk genoeg is Omar Boulamhayan een ‘kind van SVW’. Daar zette hij zijn eerste stappen op het voetbalveld. Na een jaar werd hij door scouts al naar Willem II gehaald. Hij reed samen met Frenkie de Jong naar de trainingen. Boulamhayan keerde terug naar SVW. Hij was dertien jaar toen FC Den Bosch hem haalde. Acht jaar zou hij bij de Brabantse bvo actief zijn. Hij trainde mee met de selectie en debuteerde in het eerste elftal in een oefenwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. 

In december 2019 sloeg het noodlot toe. Boulamhayan scheurde de kruisband in zijn rechterknie af. 

Boulamhayan: ,,Na mijn revalidatie ben ik in de winter van 2020 bij Unitas aangesloten.’’ Daar ontwikkelde hij zich uitstekend en dwong een transfer naar SteDoCo af. Hij verwacht straks fit bij OJC/Rosmalen aan te sluiten. “Ik hoop met mijn nieuwe ploeg bij de top vijf van de derde divisie mee te doen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden