• De Zwerver - Drechtstreek (2-1).
• De Zwerver - Drechtstreek (2-1). Foto: vv De Zwerver

De Zwerver wint bekerderby tegen Drechtstreek met 2-1

31 aug 2019, 18:00 Wedstrijdverslagen 655 keer gelezen

KINDERDIJK • De Zwerver heeft zijn eerste bekerzege te pakken. Thuis tegen streekgenoot en collega-tweedeklasser Drechtstreek wonnen de Kinderdijkers met 2-1.

Zowel met de uitslag als over het vertoonde spel kon De Zwerver-trainer Edward Knook tevreden zijn. "Natuurlijk is het bij vlagen nog wat onwennig zo vroeg in het seizoen, maar ik heb zeker ook dingen gezien die me goed bevielen. Nu we gepromoveerd zijn naar de tweede klasse leg ik iets andere accenten, zodat we onze tegenstanders wat anders opvangen dan we voorheen deden. Dat werkt al aardig."

De Zwerver schoot sterk uit de startblokken tegen Drechtstreek en kwam door goals van Guido Luiten en Robert Kuipers op een 2-0 voorsprong. Ties van Aggelen bepaalde de ruststand op 2-1.

Na de pauze moest De Zwerver bij tijd en wijlen diep terug en probeerden de gasten de gelijkmaker te forceren. De Zwerver had kunnen profiteren vanuit de omschakeling, maar miste de kracht om de klus definitief af te maken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Speelschema zaalvoetbaltoernooi om Proxsys Cup 29 minuten geleden
Afbeelding
VV Dilettant en Bert Potuyt per direct uit elkaar 18 uur geleden
Afbeelding
LRC ontvangt Nivo Sparta, Lekvogels met Ton Delfgou naar Spijk Voorbeschouwing 23 uur geleden
Afbeelding
Denny van Geffen met NOAD’32 tegen Kerkwijk, GRC 14 krijgt hun oud-trainer Piet de Kruif op bezoek voorbeschouwing Altena 25 nov, 11:00
Afbeelding
Verschillende belangen bij Schelluinen-Papendrecht, volgende topper voor De Alblas bij SV Meerkerk voorbeschouwing Alblasserwaard 25 nov, 07:15
Afbeelding
Ton Delfgou tot einde van het jaar tussenpaus bij Lekvogels 24 nov, 22:13