Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Leerdam Sport kan 2-0 achterstand niet wegpoetsen

•   367 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

NOORDELOOS – De drie wedstrijden die Leerdam Sport dit seizoen speelde, eindigden alle drie in een 2-1 overwinning voor de thuisploeg. Spijtig genoeg voor de Leerdammers stonden zij ook in Noordeloos dus aan de verkeerde kant van de score.

Trainer Yoni Sahertian baalde als een stekker. "Dit was echt niet nodig. We begonnen niet scherp aan de wedstrijd, maar na rust had ik ondanks de 2-0 acherstand het gevoel dat we gingen winnen. We waren heer en meester, maar kwamen niet verder dan 2-1."

Na de 2-0 ruststand ging de bal na een uur spelen op de stip. Joshua Cohen, voor het eerst dit seizoen binnen de lijnen, benutte de strafschop. Ondanks enkele prima mogelijkheden ging Leerdam Sport met lege handen naar huis. "We moeten het na rust gewoon afmaken. Met een puntje had ik nog wel kunnen leven, want dan heb je in ieder geval nog iets", aldus Sahertian.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel