Logo regio-voetbal.nl
• Ammerstol - Moerkapelle (0-2).
• Ammerstol - Moerkapelle (0-2). (Wijntjes Fotografie - John Wijntjes)

Ammerstol creëert nauwelijks kansen, wedstrijd tegen Moerkapelle kwartier gestaakt

•   154 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

AMMERSTOL • Ammerstol verloor op eigen veld nogal kansloos met 0-2 van Moerkapelle.

De bezoekers beschikten over meer voetballend vermogen en hadden snelle spitsen. In het eerste half uur was Ammerstol niet scherp genoeg en sloeg Moerkapelle tweemaal toe. Eerst profiteerde Martijn van Dam van weifelend optreden van het Ammerstolse verdedigingsduo en daarna kopte Laurens Sluiter de bal langs doelman Guido de Gruijter: 0-2.

Staken
Scheidsrechter Ruben Pollé uit Gouda was de aanmerkingen op zijn leiding van spelers en publiek zat en staakte vlak voor rust het duel. Na een kwartier werd er weer verder gevoetbald en minder gesproken.

De tweede helft had meer weg van een pingpongwedstrijd, waarin Moerkapelle niet over de sluwheid bezat om een derde treffer aan te tekenen. Ammerstol kreeg enkele mogelijkheden voor de aansluitingstreffer, maar kreeg de bal niet tussen de palen.

Trainer Rieny Looren de Jong: ,,We waren te slordig om het Moerkapelle lastig te maken. Ik miste vooral onze fysieke kracht op beslissende momenten. Zo ken ik mijn ploeg niet."

Pieter van der Laan

Trainerscarrousel