Logo regio-voetbal.nl
• ONI - BZC'14 (6-2).
• ONI - BZC'14 (6-2). (Foto: Michel Haubrich)
foto-update

BZC’14 legt het af tegen ONI-spits

  •   1086 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

BRAKEL/ZUILICHEM • Voor BZC'14-trainer Hans de Jong was het na afloop van het met 6-2 verloren duel met ONI maar al te duidelijk aan wie zijn ploeg de nederlaag van zaterdag te danken had. "Er was één man die het verschil maakte; hun spits. Wat een klasbak", refereert De Jong aan Sander de Bont. De ONI-aanvaller trof vorig seizoen maar liefst 63 keer doel en vond ook zaterdag tegen BZC'14 gemakkelijk het net.

"Voetballend waren we niet eens zoveel minder dan ONI, al gaven we de goals wel wat te makkelijk weg", geeft De Jong toe. "Maar van dit soort wedstrijden moeten we weer leren, het is nog steeds wennen aan het niveau. Ik denk dat ONI ook wel een titelkandidaat is, dit seizoen. En wij moeten alles gaan geven om bij de brede middenmoot daaronder te gaan horen."

In 's-Gravenmoer was BZC'14 nog wel op een 0-1 voorsprong gekomen, maar toch ging de ploeg van trainer De Jong met een 2-1 achterstand de rust in. In de tweede helft miste de fusieclub een grote kans op de gelijkmaker, waarna de thuisploeg in de tegenstoot de 3-1 aantekende. Jasper Gouda Quint zorgde nog wel voor de aansluitingstreffer, maar amper een minuut later lag de 4-2 erin. In het restant liep ONI uit naar 6-2.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup