Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Brederodes bezorgt Hercules eerste nederlaag

  •   372 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

VIANEN • Het is Brederodes gelukt om het nog ongeslagen Hercules zijn eerste nederlaag te bezorgen. Op sportpark Blankenstein wonnen de groengelen met 1-0.

De thuisclub kwam in de openingsfase tot zijn beste spel. In de tiende minuut werd een voorzet van Dylan Warmenhoven van dichtbij ingekopt door Kevin Bosch: 1-0.

In een levendig duel golfde het spel op en neer, maar de keepers kregen weinig te doen. Hercules was wat zuiniger bij balbezit en kreeg geleidelijk een veldoverwicht. Bosch haakte af met een enkelblessure en werd vervangen door Rick van Leijenhorst. Voor rust was de beste kans voor Nick van der Valk, maar zijn kopbal werd door een Utrechtse verdediger van de lijn gekopt.

Moordend tempo
In de tweede helft ging een fel spelend Hercules in een moordend tempo op jacht naar de gelijkmaker. De bezoekers waren veel gevaarlijker dan in het eerste bedrijf en voor het Viaanse doel speelden zich regelmatig hachelijke situaties af. Brederodes ontsnapte echter keer op keer aan de inmiddels dik verdiende gelijkmaker. Tien minuten voor tijd verdween de bal eindelijk in het Viaanse doel, maar wegens buitenspel werd het doelpunt geannuleerd.

Uit de naad
"Vorige week kregen we te weinig en vandaag iets te veel", vond coach Sander Kloos. "Het hele elftal heeft zich uit de naad heeft gewerkt en dan is het mooi als j daarvoor wordt beloond."

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup

Regio-Voetbal op YouTube