Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Gretig Jong Almere geeft SteDoCo stevig pak slaag

  •   306 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ALMERE • Na drie puike overwinningen op een rij leek SteDoCo-trainer Frans Adelaar het lek boven te hebben. Maar de Utrechtse oefenmeester kwam bedrogen uit. SteDoCo kreeg van Jong Almere, met 5-1, een flinke veeg uit de pan.

Aanvankelijk wilde Adelaar niet spreken van een totale offday. "Dat werd het uiteindelijk wel. Deze nederlaag is een klassiek gevalletje van pure onderschatting van het jeugdige volk. Het eerste elftal van Almere City speelt morgen tegen Go Ahead op volle sterkte. Wij speelden tegen zeer gretige jonge honden."

Kenmerkend
De eerste tegengoal was kenmerkend voor de wedstrijd, vond Adelaar. "We krijgen zelf een corner, die wordt afgeslagen en binnen 30 seconden ligt de bal aan de andere kant in het mandje. Kort voor rust wordt het 2-0 en 3-0. Door een trappende beweging van Wesley Pollemans komen we ook nog met tien man te staan. En de wedstrijd was gespeeld."

Na de 4-0, scoorde Bryan Jongeneel nog wel de eretreffer. Almere bepaalde niet veel later de eindstand op 5-1.

Slechte generale
Een slechte generale voor de Alblasserwaarders, die komende zaterdag voor de grote KNVB-beker de strijd aanbinden met FC 's-Gravenzande. "Je kan de klok erop gelijk zetten dat ze hun huid in het eigen Westland duur gaan verkopen. Ze draaien niet best in de hoofdklasse A, maar hebben vorig jaar bewezen een echte cupfighter te zijn."

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup