Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Alem bezorgt zichzelf een spannend slot

•   195 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

MAURIK - Je staat met 0-3 voor. Dan moet het een gelopen race zijn. Maar voor Alem pakte het toch nog even spannend uit zondag uit tegen MEC'07: 2-3.

"Ja, we deden het nog even dun in de broek. We verzuimden verder uit te lopen. Vervolgens strafte MEC een verdedigingsfout af en werd het met een soort buitenspeldoelpunt ook nog 2-3. Toen moesten we nog een kwartier. Even moeilijk gehad omdat de thuisclub natuurlijk opportunistisch ging spelen en er in er ging geloven", sprak Alem-trainer Ben Hoek.

"Maar het was wel een verdiende overwinning", vervolgde Hoek, die Kevin Broekmeulen (2x) en Mats Steenbekkers zag scoren. Met negen uit vier is Hoek niet ontevreden. "Zondag volgt de topper tegen Maliskamp. Ik ben benieuwd."

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel