Logo regio-voetbal.nl
• Alem - Maliskamp (2-2).
• Alem - Maliskamp (2-2). (Foto: Gerald van Zanten)

Strafschoppenfestijn bij Alem-Maliskamp

  •   543 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

ALEM - Alem en Maliskamp maakten er zondag een enerverend duel van. Het was ook het duel van de strafschoppen. Vier stuks werden er uitgedeeld. Eerlijk over beide teams verdeeld. Drie ervan werden verzilverd. Alleen Kevin Broekmeulen miste voor Alem. Uiteindelijk werd er gefinisht op 2-2.

"Eigenlijk hadden het vijf strafschoppen moeten zijn", begon Alem-trainer Ben Hoek zijn relaas. "Kort na het begin werd Mats Steenbekkers door de keeper 'gepakt' en die had naast een strafschop tegen ook rood moeten krijgen. Dan was het misschien ook nog allemaal anders uitgepakt."

Strafschop één was voor de bezoekers. Daardoor ging de rust in met een 0-1 stand.

Slotminuten
Na de thee zorgde Bart van Lent met een 'gewoon' doelpunt voor de gelijkmaker (1-1). Vervolgens benutte Maliskamp haar tweede strafschop waardoor er 1-2 op het bord kwam te staan. Die stand bleef lang intact. In de laatste minuut dacht Kevin Broekmeulen daarin verandering te kunnen brengen maar de anders zo trefzekere puntspeler zag zijn elfmetertrap gestopt.
 


Alem leek met lege handen te staan, maar in de extra tijd ging de bal nog een keer voor hen op de stip. Jens Steenbekkers hield zijn zenuwen in bedwang en knalde de gelijkmaker tegen het nylon: 2-2.
 


Steeds beter
Hoek: "Ik ben best tevreden. Maliskamp deed vorig seizoen tot het einde mee voor de titel. Goede ploeg waar we een punt van pakken. In de tweede helft heb ik ook qua inzicht, vechtlust en beleving een Alem gezien zoals ik het ook wil zien. We worden steeds beter."

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Volg ons op Facebook }

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup