Logo regio-voetbal.nl
• NEO'25 - BZC'14 (2-2)
• NEO'25 - BZC'14 (2-2) (Foto: Michel Haubrich)

BZC'14 blijft door late gemiste strafschop steken op gelijkspel

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

BRAKEL/ZUILICHEM – Voor BZC'14 waren de druiven zuur. De ploeg van trainer Hans de Jong kreeg in de laatste minuut bij een 2-2 stand tegen NEO'25 een strafschop, maar Ton Drost wist het buitenkansje niet te verzilveren.


Daardoor bleef de fusieclub op een gelijkspel steken. Overigens kon De Jong zijn strafschoppennemer weinig kwalijk nemen: "Jasper (Gouda Quint, red.) was in de rust uitgevallen met een knieblessure en daarachter is Ton de vaste strafschoppennemer. Er kwam kennelijk iets teveel spanning bij, want hij schoot hem niet goed in. Er zat wat dat betreft meer in, maar goed, dat kan gebeuren. Over de hele wedstrijd gezien vond ik ons de betere ploeg, maar op zich ben ik wel tevreden met 2-2."

Minuut stilte
De wedstrijd op bezoek bij NEO'25 werd voorafgegaan door een minuut stilte, vanwege het overlijden van zowel Arend Vervoorn (66) als Teunis Klop (63), beide oud-leden van de vroegere vv Brakel. Na dat eerbetoon knokte BZC'14 zich via Sten Pijlman en Nick de Jong twee keer terug van een achterstand. Vooral die vechtlust kon De Jong bekoren: "Het is mooi om te zien dat we mentaal sterk genoeg zijn om van een achterstand terug te komen. We blijven jagen op doelpunten, dat is fijn."

Dat deed overigens ook NOAD'32, dat zaterdag met 5-0 uithaalde tegen SV Capelle en volgende week op bezoek komt bij BZC'14. "Ik denk dat wij van niemand bang hoeven te zijn, dus ook niet voor NOAD'32", stelt De Jong. "We zijn een moeilijk bespeelbare ploeg, we zijn er klaar voor en we hebben keuze genoeg. Ik hoop dat we de drie punten op eigen veld kunnen houden."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup