Logo regio-voetbal.nl
• De Alblas - Streefkerk (1-3).
• De Alblas - Streefkerk (1-3). (Richard van Hoek Fotografie)

Streefkerk rekent vrij simpel af met De Alblas

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

OUD-ALBLAS • Streefkerk nam via een 1-3 overwinning een lekkere driepunter mee bij De Alblas. Op de zege viel niets af te dingen.


"We hadden het plan om in te zakken en van daaruit via snelle counters toe te slaan", gaf De Alblas -trainer John den Dunnen een kijkje in zijn strijdplan. "Maar die countermomenten kwamen er vrijwel niet, terwijl Streefkerk wél twee keer toesloeg in de eerste helft."

Den Dunnen doelde op de goals van Andy van Vugt en Sven Slob - een prachtig afstandsschot over de keeper heen - waardoor de gasten op 0-2 kwamen, De Alblas' pareltje Natanja den Haan zorgde nog wel voor de 1-2, maar het was opnieuw Van Vugt die met een fraaie vrije trap de eindstand op 1-3 bepaalde.

Lekker
"Een lekkere overwinning", wreef Streefkerk-coach Raymond Sponselee zich in de handen. "En een terechte zege, hoewel we het na de pauze nog even lastig kregen toen De Alblas ging overschakelen naar een aanvallender speelwijze en men Richard van den Berg inbracht. Gelukkig schoot Andy van Vugt voor ons de wedstrijd definitief in het slot. Deze uitslag is vooral lekker omdat we de komende weken in SVW en Schelluinen twee sterke tegenstanders treffen tegen wie je niet zomaar de punten pakt. Je kunt ze alvast maar binnen hebben, hè!"

Van dat laatste droomde Sponselee's collega John den Dunnen ook. het werd echter een '0', met als consequentie dat De Alblas iets wegzakte in de onderste regionen van 3C.
 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup