Logo regio-voetbal.nl
• SVW - Alblasserdam (0-2).
• SVW - Alblasserdam (0-2). (Foto: vv Alblasserdam)

Alblasserdam vecht als een leeuw en velt koploper SVW

•   1291 keer gelezen   Wedstrijdverslagen

GORINCHEM • "Mijn mooiste moment tot nog toe als seniorentrainer," vond Alblasserdam-trainer Dennis Schoonewil na afloop van de spectaculaire 0-2 overwinning van zijn ploeg op de ongenaakbaar geachte koploper SVW.

Een zege die de Damdorpers het met SVW gedeelde koploperschap in 3C opleverde.

Schoonewil: "We hadden vandaag geen spelers opgesteld, maar hongerige leeuwen. En daar was een voetballend betere tegenstander als SVW niet tegen bestand."

Alblasserdam kwam op 0--1 door een strafschop van Umut Takac. In de 78e minuut knalde Leroy Naaktgeboren het duel definitief in het slot.

"En dat in een wedstrijd waarin we vooral na rust zwaar onder druk kwamen te staan", aldus Schoonewil. "Onze defensie hield echter prima stand. En wat de rest van het team betreft: iedereen klapte er vol in. Zelfs de invallers! Veertien leeuwen in totaal, ha ha!"

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel