Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

SVS’65 begint zwak, maar wint wel van ASH

•   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

SPIJK • Het duurde even voor SVS'65 lekker in de wedstrijd kwam, maar het won uiteindelijk verdiend met 3-1 van ASH.

Zoals zo vaak had het echter ook heel anders kunnen lopen. Zonder de geblesseerde aanwinsten Willem Looijen en Marvin Westerduin en met Levi Slob op de bank begon Spijk erg matig aan het duel. ASH speelde op zijn beurt een prima eerste helft, waarbij het vooral in het eerste halfuur de betere, en gevaarlijkere, ploeg was.

Verder dan een 0-1 voorsprong via Jens Duizer (met een zeer sterke buitenspellucht) kwam ASH echter niet. Duizer was nog twee keer gevaarlijk, maar zag doelman Raymon Kaarsemaker beide keren ternauwernood redden.

De thuisploeg kreeg na een halfuur wat meer rust in zijn spel en creëerde ook direct een paar goede kansen. De gelijkmaker viel op slag van rust op een gunstig moment. Ryan Brood schoot een vrije trap van Ferdi Scheurwater bij de tweede paal binnen.

Heer en meester
Na rust was SVS'65 heer en meester. Vanaf de aftrap kreeg Bart van Andel direct een goede kans. Na tien minuten profiteerde Maikel van Schaften van matig ingrijpen van ASH-doelman Arjan Klip. De gasten kwamen er niet meer aan te pas en hadden aanvallend helemaal niets meer in te brengen. ASH mocht blij zijn dat het SVS'65 het bij de 3-1 van Bart van Andel liet.

Maarten van Hoogevest
Freelance-redacteur Regio-Voetbal en Het Kontakt Leerdam